Om 

Vi som driver denna hemsida är tre syskon från Stockholm som råkar dela ett stort intresse för naturen. Vi är alla tre scouter och uppväxta med att vara ute mycket. 

Vi driver denna hemsida helt ideellt och helt själva och vi är inte bundna till någon form av organisation. Vi skriver och tar alla bilder själv. 

Kontaktinformation

E-post: [email protected]

Facebook, dayview och gästbok hittar du längst upp och fungerar också bra som kontakt. 

Vi som skriver

Sindre 20 år

"Hej, jag heter Sindre och är 20 år. Jag har precis börjat jobba på dagis och ÄLSKAR DET! På min fritid så är jag scout och håller på med lajv, en sorts improvisations teater utan manus och publik. Jag tycker även om att klättra, pyssla och bara hänga och göra ingenting. Mitt favoritdjur är varg och jag älskar smidesdetaljer."

Eirin 17 år

Hej! Jag heter Eirin och är 17 år. Jag går i gymnasiet. Jag är väldigt aktiv i scouterna och spenderar så mycket tid jag kan på Vässarö, scouernas egen ö. Jag är nyfrälst Vegan och brinner för miljö och HBTQ-frågor. Jag gillar att gymma med polare och att klättra eller att bara hänga med najs folk i en soffa och äta veganglass!

Freyja 22 år

"Hej! Jag heter Freyja och är 22 år. Det är jag som skriver och regigerar Vardagsäventyr. Jag pluggar till Hälsocoach och jobbar extra som personlig assistent. Jag har två katter och har precis flyttat ihop med min sambo. På fritiden kickboxas jag och dansar. Jag tycker om att spela musik och älskar att skapa och vara kreativ. Det finns inget bättre än att ligga på soffan o glo på film och inte röra en fena :)  "